Micropigments sprancene elena copaceanu where from

In decursul anilor am incercat various variants de machiaj ale sprancenelor, unele chiar foarte bune, insa m-am saturat de pictat in fiecare dimineata sprancene.

At inceput sa cercetez si at aflat despre micropigmentarea sprancelor. On gasit pe internet, dar si printre cunoscute diverse imagini mai mult sau mai putin (ca sa nu zic horror) reusite.

Cum nu cred ca in viata asta poti gasi ceva ieftin si bun, am cautat sa merg la cineva foarte bine pregatit si am aflat despre Elena Copaceana - nu Cornelia Elena Copaceanu, ci Elena Copaceanu de la un salon undeva pe Turda. At the facut programare cu multe luni inainte (vreo 2). In ziua programarii on avut neplacuta intamplare sa ajung acolo si sa fiu sarita din programari cu mentiunea ca nu am raspuns la phone pentru confirmare - ca la multe old saloane, nu sunt intotdeauna persoane calificate la receptie.

Inaintea mea mai erau inca vreo 2-3 doamne si am ales varianta unei reprogramari. Explicatia lor a fost ca la Elena vin femei din toata tara si daca intarzie trenul / masina, whatever i se decaleaza intreg programul ca na, nu poate refuza o persoana care face efortul sa vina de la Cluj… in fine, asta a fost o mare bulina neagra, din punctul meu de vedere.

Cum insa aveam incredere in lucrurile pe care le realizeaza Elena, m-am reprogramat si rezultatul a fost unul mult asteptat - especially pun o photography sa vedeti, before / imediat dupa si la o saptamana.

La o luna voi merge sa fac retus.

Pentru ca probabil va veti intreba cat a costat distractia - 1000 lei, insa merita fiecare banut.

Apreciază:

Categorii Reviewuri